Το φόρεμα σύμβολο κατά του trafficking και τη γυναικεία κακοποίηση στο Fondazione Museo del Tessuto di Prato (Prato Textile Museum).

Ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης είναι fashion editor του οικολογικού και κοινωνικά ευαισθητοποιμένου fashion site www.ethicalode.com και ο πρώτος Έλληνας stylist που έχει ασχοληθεί για είκοσι χρόνια με οικολογία στη μόδα και ethical fashion, έχει συνεργαστεί με πολλά ελληνικά περιοδικά ΚΛΙΚ, ΒΗΜΑDONNA, Lipstick, Express your self, Travellers Icons, Condé Nast Traveller αλλά και ως Eco Makeover για το Numero Russia.

Το φόρεμα προσομοιάζει με Κυκλαδίτικο ξωκκλήσι με το τίτλο «Α Temple For Soul» (Your Body is the Temple of Your Soul). Το σχέδιο έρχεται να υπενθυμίσει την αξία του ανθρώπινου σώματος και να ενισχύσει τη πεποίθηση ότι το σώμα και η ψυχή είναι αδιαίρετα. Ως συνέπεια κάθε ανθρώπινη ύπαρξη που δέχεται οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και εκμετάλλευσης, οφείλει να αντισταθεί, να υψώσει τη φωνή της και να μας βρει όλους συμπαραστάτες. Παρουσίαστηκε για πρώτη φορά στο Raise your voice Festival στην Τεχνόπολη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, συνέχισε στo διεθνές συνέδριο του OSCE κατά του trafficking που συνδιοργάνωσαν ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), ο Δήμος Αθηναίων, το γραφείο του Εθνικού Εισηγητή Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων (ΕΕΚΕΑ/ΥΠΕΞ) και στήριξαν το Athens Partnership και το Ιδρυμα Bloomberg Associates.

Το Μάρτιο του 2019 ταξιδεύει για το Πράτο που εκτίθεται στο Μουσείο Υφασμάτων Museo del Tessuto di Prato (Prato Textile Museum). Ο curator της έκθεσης Francesco Bolli, διέκρινε στο φόρεμα την Ελληνική εφαρμογή και σύνδεση στο θεσμό του Met Gala που έτρεχε εκείνη τη περίοδο στη Νέα Υόρκη Heavenly Bodies.