Μεγάλωσα…..

Σε ένα χωριό της Καβάλας, στην Πέρνη

Τα παιδικά μου χρόνια ήταν …

Σαν παιδί μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ δραστήριο.

Τα παιδικά μου χρόνια ήταν …

και να διασκεδάζω πολύ. Μου άρεσε να συμμετέχω σε ότι δραστηριότητα γινόταν στο χωριό ,θεατρικά, χορωδίες , παραδοσιακοί χοροί

Τρεις λέξεις με τις οποίες θα μπορούσα να περιγράψω την δουλεία μου …

Δύναμη, παρηγοριά, ζωή.

Συνήθως τραγουδάω για να….

Τραγουδάω γιατί χωρίς αυτό υπάρχει πάντα ένα κενό μέσα μου! Τραγουδώντας μπορώ να εκφραστώ. Νοιώθω σαν να ζωντανεύουν μέσα μου εκατομμύρια συναισθήματα !

Η πρώτη μου φορά που τραγούδησα ήταν….

Χα χα χα ήταν πάνω σε μια Ροδακινιά με τον ξάδερφό μου τον Σταύρο καθώς είχαμε στήσει εκεί πάνω τον δικό μας ραδιοφωνικό σταθμό!

Η μουσική για μένα είναι….

Κινητήριος δύναμη και απεριόριστα συναισθήματα.

Τους επόμενους μήνες σκέπτομαι να…

Σκέφτομαι να ξεκινήσω ξανά μαθήματα κιθάρας……

Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τη ζωή είναι…

Ευτυχώς η ζωή μπορώ να πω ότι μου έχει φερθεί καλά, αλλά αυτό που προσπαθώ να κάνω , χωρίς μεγάλη επιτυχία, είναι, να είμαι λίγο πιο σκληρή και ντόμπρα με τους ανθρώπους τους οποίους καταλαβαίνω ότι είτε με υποτιμούν είτε με κοροϊδεύουν είτε δεν με σέβονται.

Το motto μου είναι….

Δεν νομίζω να έχω κάτι συγκεκριμένο!! Απλά αυτό που μου έχει μείνει από την σειρά -πάρα πέντε – είναι όταν ακούω κάτι λίγο παράξενο κάνω μερικές φορές αυτό το ιιιιιιιιιιιιιι της Ζουμπουλίας.

Ένα πράγμα που θα πρέπει να ξέρεις για μένα είναι…

Είμαι γενικά πολύ ανοιχτός άνθρωπος και νομίζω αρκετά ευχάριστος για μια παρέα αλλά πραγματικά κοντά μου έχω λίγους ανθρώπους! Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν απλά μια παρέα να πάνε για έναν καφέ θέλω αυτός που έχω απέναντι μου να με γεμίζει εκατό τις εκατό και να αισθάνομαι εμπιστοσύνη και σιγουριά.

Δεν μπορείς να δημιουργήσεις χωρίς…

Δεν δημιουργώ χωρίς συναίσθημα

Αυτό που αποφεύγω περισσότερο είναι…

Να συνεργάζομαι με ανθρώπους που δεν με εκτιμούν, και το καταλαβαίνω, ή με κάνουν να αισθάνομαι περίεργα ,άβολα και με εκθέτουν με την συμπεριφορά τους!!

Μίλησέ μας για την καινούρια σου δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Βερολίνο", σε στίχους Νίκου Καρίμπα, σε μουσική: Γιώργου Μπακαλίδη, που πρόσφατα κυκλοφόρησε;

Η αλήθεια είναι ότι όσοι παίρνουν το δίσκο στα χέρια τους και βλέπουν τον τίτλο με ρωτούν – γιατί Βερολίνο??- οι περισσότεροι πιστεύουν ότι έχει να κάνει με την διαμονή μου στην Γερμανία αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση γιατί το τραγούδι είναι ερωτικό και μιλάει για τον έρωτα!! Είμαι λοιπόν πολύ χαρούμενη για αυτόν τον δίσκο γιατί είναι για μένα ένα ακόμα σκαλοπάτι !! Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν στην φωνή μου και μου εμπιστεύτηκαν την δουλειά τους τον κόπο τους και την δημιουργικότητα τους και μαζί φτιάξαμε αυτόν τον δίσκο!! Οι στίχοι του Νίκου Καρίμπα με έκαναν κατευθείαν να αισθανθώ πράγματα και να δημιουργήσω εικόνες με την καρδιά και το μυαλό για να ερμηνεύσω τα τραγούδια φυσικά με την μουσική του Γιώργου του Μπακαλίδη , με τον οποίο συνεργάζομαι από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Γερμανία και τον εμπιστεύομαι απόλυτα, καθώς και εκείνος πλέον γνωρίζει, τι ταιριάζει στο στυλ και στη φωνή μου και υπάρχει μεταξύ μας μια απίστευτη χημεία!

Ποια είναι τα σχέδια σου για το χειμώνα:

Τα σχέδια μου για τον χειμώνα είναι η παρουσίαση του CD μου – Βερολίνο - που θα γίνει 16 Δεκεμβρίου στο χώρο του μεζέ μεζέ στην Στουτγκάρδη όπου σε αυτόν το χώρο βρισκόμαστε για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και εύχομαι να περάσουμε και φέτος έναν όμορφο χειμώνα ! Επίσης θα συμμετέχω σε μια φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνει το ράδιο εν πλω της Στουτγκάρδης αλλά και στην πολύ Reutlingen (ρόιτλιγκεν) με μια συναυλία που θα ακουστούν τραγούδια από το ελληνικό μας λαϊκό μας ρεπερτόριο μαζί με τους: Γιώργο Μπακαλίδη ,Νίκο Δημητρίου ,Ζήση Σιαντίδη και Φώτη Βελιτσιάνο

Μια ευχή;

Πάνω από όλα υγεία γιατί είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε και εύχομαι για μένα προσωπικά να μπορώ να κάνω πάντα πράγματα που με γεμίζουν και με κάνουν να νοιώθω καλά.