-Μεγάλωσα.....
Μεγάλωσα στους Αμπελόκηπους και συνεχίζω να μένω εδώ από τότε που γεννήθηκα.
-Τα παιδικά σου χρόνια......
Τα παιδικά μου χρόνια ήταν ανάμεικτα... Με χαρά, αγάπη, τρέλα, στεναχώρια, συγκίνηση... Αν ρωτούσατε κάποιον σίγουρα θα σας έλεγε ότι δεν ήμουν και το πιο ήρεμο παιδί.
-Τρεις λέξεις με τις οποίες θα μπορούσες να περιγράψεις τη δουλειά σου;
-Μμμμ...! Καταρχάς την μουσική δεν την βλέπω ως δουλειά και γι’ αυτό με τρεις λέξεις που θα μπορούσα να την περιγράψω είναι: Αγάπη, ελευθερία και αφοσίωση.
-Συνήθως τραγουδάς για να.........
Συνήθως τραγουδάω για να βγάλω όλα όσα κρύβω μέσα μου... Βρίσκω μια άλλη Στεφανία μέσα απ’ το τραγούδι. Όταν τραγουδάω με ανακαλύπτω περισσότερο.
-Πρώτη φορά που τραγούδησες ήταν......
-Η πρώτη φορά που τραγούδησα ήταν το 2013 σε μια συναυλία του σχολείου μου (Γυμνάσιο) που είχα γράψει ένα τραγούδι για την θάλασσα με μια φίλη μου, στο πλαίσιο ενός project με τίτλο “Η Ποίηση, η Βιολογία και η παρέα τους”.
Η μουσική για σένα είναι.........
-Η μουσική για μένα είναι ένας λόγος που ξυπνάω και κοιμάμαι το βράδυ... ένα κομμάτι που εάν δεν είχε έρθει ποτέ να κουμπώσει πάνω μου δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πως θα ήμουν τώρα και μετά από χρόνια.
-Τους επόμενους μήνες σκέφτεσαι να.......
-Τους επόμενους μήνες σκέφτομαι να μελετάω ακόμη περισσότερο και να γίνομαι μέρα με την μέρα καλύτερη. Να γίνονται πράγματα... Θα ήθελα πολύ να έχω ένα σταθερό σχήμα και να διοργανώνουμε live (συν ότι οι πρόβες και η παρέα είναι το καλύτερο μου!).
-Το μεγαλύτερο μάθημα στη ζωή μου...
Το μεγαλύτερο μάθημα στην ζωή μου; Χα! Καλή ερώτηση. Σίγουρα ένα πράγμα που μου λέει και ο πατέρας μου και έχει μείνει είναι να μην πιάνομαι κορόιδο και να προσέχω σε ποιον ανοίγομαι... Ειδικά επειδή είμαι και πολύ κοινωνική.
-Το motto σου είναι.......
Το motto μου; Χμ... Πάντα έλεγα :''Ποτέ μην λες ποτέ'' γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, όχι την επόμενη μέρα, ακόμη και το επόμενο λεπτό.
-Ένα πράγμα που θα έπρεπε να ξέρεις για σένα....
Ένα πράγμα που θα έπρεπε να ξέρεις για μένα, είναι ότι έχω έρωτα με τον καφέ! Τόσο που πίνω και κάποιες φορές το βράδυ!
-Δεν να δημιουργήσεις χωρίς.......
Δεν μπορώ να δημιουργήσω χωρίς συναίσθημα και χωρίς να νιώθω ότι έχω κάποιον στο πλευρό μου.
- Αυτό που αποφεύγεις περισσότερο είναι......
Αυτό που αποφεύγω συνήθως είναι να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη όσο είναι νωρίς, για να μην τα βρω αργότερα μπροστά μου.
- Μίλησέ μας για την καινούρια σου δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Γεννιέμαι”, σε στίχους Νίκου Καρίμπα και Νίκου Μαρουλάκη και σε μουσική Θάνου Μπένου, που πρόσφατα κυκλοφόρησε.
Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Καρίμπας έδειξε ότι πιστεύει σε εμένα από την αρχή και με βοήθησε καλώντας με σε live, και έτσι μου δινόταν και η ευκαιρία να με ακούει κόσμος. Στον διαγωνισμό βγήκα πρώτη με το τραγούδι που έγραψαν εκείνοι, που είναι πράγματι είναι πολύ όμορφο και τους ευχαριστώ πολύ!! Έγινε με πολλή όρεξη, αγωνία και μεράκι όλη αυτή η δουλειά και ελπίζουμε να πάει καλά!
- Ποια είναι τα σχέδιά σου για τον χειμώνα......
Τα σχέδια μου για το χειμώνα;! Έχω κάποια πλάνα στο μυαλό μου, κάποιες εμφανίσεις που απαιτούν πολύ καλή προετοιμασία και οργάνωση, πολλή-πολλή μελέτη, μαθήματα και εξάσκηση καθημερινή.
- Μια ευχή...
Να πετύχω αυτά που έχω ως στόχο στην ζωή μου!