" Ο Lage Lund δημιουργεί μία «μαγνητική» παρουσία στη σκηνή, διοχετεύοντας την εσωστρέφεια του σε ένα ήσυχο σαν ψίθυρο μυστικισμό». –New York Times

«Από τους νεότερους μουσικούς, ο Lage είναι ο ΕΝΑΣ. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης. Είναι τρομακτικό για την ακρίβεια...!!!» - Kurt Rosenwinkel

Την Παρασκευή 11 Μαΐου, το Μusicfor συνεχιζοντας, μια σειρα σπουδαιων συναυλιών, θα έχει την χαρά να παρουσιάσει στην μουσική σκηνή του gazARTE τον καινοτόμο κιθαρίστα Lage Lund.
Ο Lage Lund έχει αναγνωριστεί όχι μόνο ως ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες της γενιάς του, αλλά επίσης ως ένας από τους πιο συναρπαστικούς καλλιτέχνες της τζαζ σκηνής παγκοσμίως.

Σε μια μοναδική συνύπαρξη με τον Joe Sanders στο μπάσο και τον  Gregory Hutchinson στα ντραμς, έρχονται μέσα από μια καθηλωτική εμφάνιση να ανατρέψουν τα έως τώρα μουσικά δεδομένα.

Η συνεργασία των τριών αυτών σπουδαίων μουσικών αναμένεται να αφήσει το στίγμα της στην μοντέρνα JAZZ μουσική σκηνή. Με την ηχητική του σαφήνεια και μια ακριβή αίσθηση της αναλογίας στη μουσική, ο Lund έχει δεχτεί δυθιραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του και τη δημιουργική του ενέργεια.
Για όλους τους λάτρεις της Jazz μουσικής, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να δουν και να ακούσουν ζωντανά τους πρωτοπόρους και σπουδαίους αυτούς μουσικούς του είδους.

Lage Lund /Guitar
Joe Sanders / bass
Gregory Hutchinson/ drums

Ημερομηνία: 11 / 5 / 2018
Ώρα έναρξης: 22:00                                                
Doors Open: 21:00                                        
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Τηλ: 210-3460347, Γκάζι          
                                                        
Τιμή Εισιτηρίου
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: €25,

Προπώληση Εισιτηρίων:
www.gazarte.gr, http://www.viva.gr
Gazarte website, Gazarte FacebookGazarte twitter
https://www.facebook.com/musicforEdu/