Μια νέα συγγραφέας που ακούει στο όνομα Φωτεινή Τρελλοπούλου εμφανίστηκε δειλά στο χώρο του βιβλίου.

JIM_0325

  Το πρώτο της βιβλίο, μια νουβέλα με τίτλο: Ξετυλίγοντας το Κουβάρι των Αναμνήσεων από τις εκδόσεις Πηγή στολίζει τα ράφια των βιβλιοπωλείων.

  Όλα ξεκίνησαν όταν η συγγραφέας είχε την ανάγκη για εσωτερική αναζήτηση και απομόνωση. Οι σκέψεις της πήραν χώρο στο Νησί της Σύρου όπου η πρωταγωνίστρια της περιπλανήθηκε μέσα από τις παιδικές και εφηβικές τις αναμνήσεις.

  Η νεότερη γενιά έχει την ανάγκη για διαφοροποίηση; Για ποιον λόγο να συμβεί; Είναι εύκολη διαδικασία; Σκέψεις και συναισθήματα τόσο ανθρώπινα που στις μέρες μας λίγοι τολμούν να αγγίξουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

  Η πρώτη παρουσίαση πήρε χώρο στις 21.10.2015 στο Λουκούμι Bar στο Μοναστηράκι. Ο χώρος ήταν κατάμεστός από φίλους και συγγενείς. Προσεχώς θα πραγματοποιηθούν πολλές παρουσιάσεις στην επαρχεία!

 

JIM_0178

  Αρκετοί, ήταν εκείνοι διαβάζοντας το βιβλίο ένιωσαν ότι: τους ταξίδεψε, τους άγγιξε, τους συγκίνησε, ότι υπήρχαν σημεία που ήταν οι δικές τους οι σκέψεις αλλά ποτέ δεν βρήκαν το θάρρος να τις εκμυστηρευτούν.

  Η Φωτεινή είναι ένας νέος άνθρωπος .Εργάζεται ως Κοινωνική Λειτουργός σ’ ένα Κοινωνικό Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης ΚοιΣΠΕ «Ευ Ζην» παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την ψυχική τους υγεία.

  Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο της στον Ιανό και στην Πρωτοπορία αλλά και μέσω eshop. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εκείνη μπορείτε να της στείλετε την φιλία σας στη προσωπική της σελίδα στο facebook: Φωτεινή Τρελλοπούλου.

 Μην ξεχνάτε, όπως υπογραφεί και η Φωτεινή : Το δικό σας κουβάρι μόνο εσείς μπορείτε να το ξετυλίξετε…

 

 Φωτογραφίες:  www.lightforce.gr

 Facebook: Lightforce in Art